Leasing hos Nordelegastro

Det er dyrt at investere i storkøkkenudstyr/maskiner, og valget af finansieringsform kan have afgørende betydning for driften af din virksomhed. Nordelegastro tilbyder i samarbejde med Ikano Bank og Total-Leasing en fleksibel leasingaftale, hvor udbetaling, ydelse og restværdi er tilpasset din virksomhed, så du undgår at binde dine likvider i maskinparken.

Hvad er leasing?

Leasing betyder typisk, at du kan frigøre arbejdskapital eller slipper for at tage dyre lån for at kunne betale.

Det kan være en god ide, hvis du skal bruge aktiver med store vedligeholdelsesomkostninger, som hurtigt forældes, eller som du kun bruger sjældent. Det kan også være, at du vil forøge din aktivmasse kraftigt til ekspansion.

Fordele ved at lease:

  • Da du ikke skal betale hele aktivet inden ibrugtagning, trækker du ikke på dine likvide midler.
  • Du betaler for aktivet i den periode, du benytter det.
  • Det er ofte lettere at forudse likviditeten, idet du betaler månedligt for aktivet.
  • Du kan sprede dine omkostninger over længere tid og derved styre din likviditet ved at tilpasse omkostninger og indtægter.
  • Du skal ikke bekymre dig om, at din bank vil have penge for et overtræk eller lån.

 

Samarbejdspartnere angående leasing

Vi har et samarbejde med to leasingfirmaer som er hhv. Ikano Bank Leasing og Total-Leasing.

 

Ikano bank Leasing:

Nordelegastro har nærmest siden første dag samarbejdet med Ikano bank angående leasing af maskiner/storkøkkenudstyr. Rigtig tilfredsstillende arbejde, og samtidig svare de hurtigt på om I som kunde kan godkendes til leasingaftalen.

Når du indgår en leasingaftale med Ikano Bank, sikrer du dig en større sammenhæng mellem udgifter og indtægter, fordi din ydelse falder i takt med, at maskinen leverer en indtægt. Samtidig frigiver du din likviditet, når du lejer frem for at eje, og dermed kan du foretage andre investeringer eller opbygge en likviditetsreserve i virksomheden.

Læs mere om Ikano Bank Leasing her -> https://ikanobank.dk/erhverv/leasing

Total-Leasing:

Nordelegastro har samarbejdet med dem siden 2018, og er glade for at kunne forsætte samarbejdet den dag i dag. Total-Leasing kom senere ind som samarbejdspartner end Ikano Bank, men vi er mindst ligeså stolte af samarbejdet med Henrik og Total-Leasing. De svare ligeledes hurtigt på om det kan lade sig gøre for jer som kunde at blive godkendt til leasingaftalen, eller ikke.

Total-Leasing har eksisteret siden år 2000 og, arbejder meget indenfor udstyr til restaurations/café/pizzeria branchen m.h.t. storkøkkenudstyr og møbler. Men alt udstyr og branche har interesse for Total-Leasing og de gør altid deres ypperste for at finde den helt rigtige løsning for kunden.

Det, at Total-Leasing har en stor palette af finansielle samarbejdspartnere, gør at deres godkendelsesrate er meget høj.